Rólunk az iparban

fire, flame, flaring

 

Cégünk a KNGC Services Kft. tevékenységei közé tartozik ipari beruházásokon a különböző hegesztési eljárások, csőszerelési munkálatok, illetve szerkezetlakatosi munkák teljes körű előkészítése és kivitelezése. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk szénacél, saválló elemek és csövek hegesztésében, csőrendszerek izometriás előkészítésében és szerkezeti elemek lakatos munkálataiban. Cégünk a megrendelő által előírt szabványokat mindig teljeskörűen betartja, és betartatja azokat alkalmazottaival.

A fémiparon belül speciális hegesztési munkálatokat is végzünk. Ipari területen a varratok megfelelő minősége nélkülözhetetlen, ezért mindig arra törekszünk, hogy a megrendelő szakmai igényét maradéktalanul kielégítsük. Mivel e munkák technológiai minőségét magyar vagy nemzetközi szabványok szabályozzák, mindig a megrendelő által meghatározott technológiát, illetve a kivitelezéshez szükséges szabvány meghatározását követjük.

HEGESZTŐK MINŐSÍTÉSEI:

WIG01– minden átmérő teljes falvastagság (szénacél)

WIG02– minden átmérő teljes falvastagsághoz (hő szilárd)

WIG03– minden átmérő teljes falvastagsághoz (saválló)

 

A megrendelő igénye szerint a minősített hegesztők mellé hegesztés-technikai felszereléseket is biztosítunk. A munkálatokhoz nagyteljesítményű hegesztőgépekkel rendelkezünk, melyek megfelelnek a nemzetközi szabványoknak. Ezen kívül rendelkezünk ipari szerszámgépekkel, melyek elengedhetetlenek a megfelelő minőségű munka gyors és rugalmas kivitelezéséhez, valamint az adott munka elvégzéséhez szükséges elegendő mennyiségű kéziszerszám, mobil satupadok és a csőszereléshez szükséges segédeszközök, amelyek igény szerint bővíthetők. Ismeretségi körünknek köszönhetően szükség esetén alvállalkozók bevonása megoldott.

Translate »