Rólunk

ladder, construction site, tool-682484.jpg

Cégünk a KNGC Services Kft 2021-ben Családi vállalkozásként alakult. Több mint 10 éves cég-és projektvezetői kompetenciánk mellett kollégáink mögött több évtizedes szakmai tapasztalat áll. Fő profilunk a hideg,- melegburkolás, festés, ingatlanok felújítása, de foglalkozunk gépi- és kézi földmunkával, illetve további segédmunkákkal.

Munkáink minőségére minden esetben garanciát vállalunk amennyiben cégünk biztosítja vagy a cégünk által javasolt anyagok kerülnek beépítésre. Fenntartjuk a jogot, hogy bizonyos anyagok használatát visszautasítjuk.

Lakossági ügyfeleink igényeit igyekszünk a lehető leghamarabb teljesíteni, mely gyorsaság nem befolyásolja a minőséget, hisz az anyagok szükséges száradási idejét ki kell várni. Ipari komplexumok, illetve amennyiben alvállalkozóként participálunk projektekben, megrendelőinknek nem csak garanciánk nyújthat biztonságot, cégünk rendelkezik felelősségbiztosítással, mely további védelmet biztosít a felvállalt munkák megfelelő minőségben az elvárt szabályok betartásával történő elvégzésére.

Cégünk elsősorban a Balaton északi partján, továbbá Budapest és agglomerációjában folytatja tevékenységeit. Mivel nyitottak vagyunk az újításokra, és az extrém, nem hétköznapi kéréseknek is szeretünk eleget tenni, így a különleges megkeresések esetében egyelőre Magyarország bármely pontján biztosítjuk jelenlétünket.

Több újépítésű ingatlanban jártam, ahol azt tapasztaltam, hogy a felületek nem kapták meg a megfelelő előkészítést a festéshez, burkoláshoz, és ez látszott a végeredményen. Volt olyan megrendelőm, akivel azért nem sikerült üzletet kötni, mert más vállalkozó külföldi munkavállalókkal az árajánlatunk töredékéért vállalta el a munkát. A feladatot elvégezték, viszont a közösségi média hangosan zengett, a fényképektől, és videóktól, amelyekben bemutatták, hogy a sok tízmillió forintért vásárolt ingatlanjaikban töredeznek, felpattognak a járólapok, esetekben egészben felváltak. Ami jó az általában drága is, viszont nincs olyan ára, mint egyszer kifizetni egy hozzá nemértőnek, majd még egyszer kifizetni a javítási munkálatokat. Ez sok esetben drágább is, hiszen ahol bontani kell, ott sittet kell szállítani, és megfelelő felületet kell képezni a munka elvégzéséhez.

Translate »